Päivän kuvasatoa

Allekirjoittaneen bloggausaika meni tänä iltana reklamaatioiden kirjoittamiseen; on kohtuullisen turhauttavaa, kun sovitusta kiinnipitäminen on himppasen vaikeaa, oli kyse sitten aikatauluista, kustannuksista tai muista pikkuseikoista. Raksalla kuitenkin tapahtui taas tänään hyviä asioita ja ne haluan kuvien muodossa kanssanne jakaa;

20120712-211624.jpg

Laatoitus on edennyt isoon vessaan, ABL:n ihanaiset kuviolaatat ovat siis paikoillaan. Aika paljon jännitin ennakkoon, miten tuo haluamani ”kuviot pystyyn ja vaaleat laatat vaakaan”-kombo käytännössä toimii, mutta kun saumausaineet vielä tekevät kokonaisuudesta yhtenäisen niin hyvältä näyttää.

20120712-211633.jpg

Lähiotos tuosta kuviosta. Kyllä, allekirjoittaneen kotona on kukkia-ja-sudenkorentoja -kuviolaattoja. Siinä missä A-talon Hanna nauraa iän tuovan kaipuun maanläheisiin yksityiskohtiin, allekirjoittaneella se näköjään tarkoittaa sisustussilmän itsepäisyyttä teemalla jos siinä on kiva fiilis, se näyttääkin hyvältä.

20120712-211644.jpg

Sähkömiehet ovat käyneet, meillä on siis pistokkeet ja painikkeet paikoillaan. Tosin aika harvasta kyllä tapahtuu yhtään mitään. Valaisimia asennusryhmä odottaa yhä saapuvaksi…

20120712-211651.jpg

Ja asennusten myötä alkaa paljastua se, mitä tavis ei ole osannut lukea sähkökuvista. ”Meille tulee sitten langaton verkko, että laittakaa mahdollisimman vähän niitä pakollisia antennipistokkeita” = meillä on sitten datapistoke keittiön kaappien välissä. Aika jännä?

20120712-211659.jpg

Terassin kaiteista nappasin kuvan. Eka kylki on valmis, kaksi muuta on sillä korkeudella, että ne estävät lasten mielivaltaiset sukeltelut terassilta alas. Maalaus&asennus-sulkeiset jatkuvat huomenna =)

20120712-211715.jpg

Perheenäidin omaa aikaa raksalla: kiinnitin yläkaappeihin pomppusalvat, saranoiden suojat, hyllyt ja lopuksi imuroin rakennuspölyn pois. Vähän kosteaa liinaa kun näyttää niin astioita voi alkaa asetella sisään.

20120712-211724.jpg

Luonnollisesti tämä oli asia, joka kuului tehdä omin käsin ruuvimeisselillä. Käsilihakset kiittävät, mutta olihan tässäkin pikku askareessa oma fiiliksensä. 

Kategoria(t): Keittiö, Sähköt, Seinät, Terassi, Tilanne, Valaistus Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s