Lukkoja ja kaapistoja

Pala palalta kokonaisuus rakentuu valmiimmaksi. Tässä vaiheessa on helppo antaa kuvien kertoa enemmän kuin sanojen.

20120625-201714.jpg

Ulko-ovet lukkoineen ja ripoineen paikoillaan. Olo on turvallisempi rakennusaikaisten ovien vaihduttua pitäviin. Lukkopesät olivat toimitetuissa ovissa jo valmiina odottamassa eli Abloyn lukot tulivat sitämyötä automaattisesti käyttöön.

20120625-201724.jpg

Pälyily Bauhausin helakäytävällä on myös päättynyt ja sisäoven kahvat peitelevyineen on hankittu ja osittain myös saatu paikoilleen. Ulko- ja sisäovien helat ovat molemmat Beslagsbodenin valikoimista http://www.beslagsboden.net. Ovissa on myös smyygilaudat paikoillaan, kokonaisuus näyttää päivä päivältä siistimmältä.

20120625-201815.jpg

Smyygit ovat paikoillaan myös ikkunoissa, samoin paikoillaan olevat kattolistat vilahtavat näissä kuvissa. Piti valita käyttöön leveät listat, jotta katon kiinnitysruuvit peittyvät. Mutta alas tuo katto ei ainakaan tipu.

20120625-201735.jpg

Tapetoidut seinän päälle on rakentunut keittiö – varmaan oltaisiin jo pidemmälläkin, jos ei olisi odoteltu puuttuvia sokkelijalkoja alakaappien kasausta varten. Myös kodinkoneet saapuivat tontille Expertin varastolta, jossa ne ovat odotelleet projektin viipymistä.

20120625-201748.jpg

Korkea keittiönkaappiseinä. Muovien takana piilossa jääkaappi ja pakastin. Vasemman laidan avohyllykkö saa peitokseen liukuovet, mutta tarjoaa keittiökoneille ja tavaroille säilytystilaa. Kaapin takana näkyy pitkä seinä, jonka maalivalintaa tuli aiemmin kauhisteltua. Ei se ole pinkki, ei.

20120625-201800.jpg

Eteisessä on kaapisto odottamassa tavaroita ja ulko-ovi paikoillaan. Oven ja kaapiston väliin rakennellaan penkki/säilytyshylly, kunhan nyt päästään ensin muuttamaan sisään.

Joka paikassa on nyt vähän siis osia, roinaa, purettuja pakkauslaatikoita, pätkiä rimoista tai paikalleenlaittoa odottavia kaapinpaloja. Niiden keskeltä kuitenkin valmistuu uusia asioita joka päivä. Siivoushommia olisi kuitenkin tarjolla taas.

Kategoria(t): Keittiö, Kodinkoneet, Materiaalien valinta, Sisustus, Taustaa Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Lukkoja ja kaapistoja

  1. Osmankäämi sanoo:

    Hyvältä näyttää! Pakko kehua sisäovinpainikevalintaa. Osmankäämistä löytyy nimittäin ihan samaa settiä. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s