Leila K in da House

Rakentamisessa tulee aina jossain vaiheessa se hetki kun on hankaluuksia kertoa toiselle osapuolelle tehneensä jonkun hankinnan. Tällainen käsitys on ainakin minulle jäänyt. Blogissa voi olla helpompi perustella hankintoja joten koitetaan miten toimii.

 

Ostin juuri A-taloon uuden äänentoistopaketin. Idea on periaatteessa myyty myös toiselle osapuolelle käyttäen mm seuraavia perusteluita:

– Kaiuttimet saadaan upotettua seinään & kattoon jolloin kaiuttimet eivät ole viemässä tilaa

– Johdot saadaan samalla upotettua jolloin eivät ole lattialla keräämässä pölyä

– Hankinnat on tehtävä joka tapauksessa kissojen ja lapsien tuhottua vanhat kaiuttimet

 

Mielelläni olisin Genelecin systeemit hankkinut, mutta ihan siihen ei valitettavasti ollut varaa. Vahvana vaihtoehtona oli pitkään Bosen laitteet, mutta loppupeleissä voiton vei JBL. Noista laatukaiuttimista on eräänkin kerran kuunneltu takapenkillä olutta korvat tukossa juoden Leila K:ta ja muita hienouksia 90-luvun puoliväliltä. Loppupeleissä äänentoistomme on hoidettu siten että meille tulee Harman Kardonin monihuonevahvistin johon yhdistetään upotettavat kaiuttimet kodinhoitohuoneeseen ja aikuisten makuuhuoneeseen, ulkokaiuttimet tulevalle terassille sekä olohuoneen lattiakaiuttimet. Pitkään suunnitelmissa ollut upotettava 5.1:n vaihtui tavallisiin JBL:n lattiakaiuttimiin (studio 190 ). Tähän suurimpina syinä oli että mikäli (tai kun) aiomme lähivuosina hankkia uuden ja isomman television, niin emme joudu uudelleen porailemaan reikiä ja siirtämään kaiuttimia. Ja olivathan nuo hienot.

 

Tässä vaiheessa tarvittavat piuhat ja rasiat sai vielä vaivattomasti vedettyä ja mitään ongelmia ei tullut. Eli ihan vaan sellainen että kannattaa tämäkin asia miettiä hyvissä ajoin. Niin ja suosittelen kyllä käymään asiasta mahdollisen kumppanin kanssa tarkemia keskusteluja etukäteen…

Mainokset
Kategoria(t): Rakentaminen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s