(P)interesting inspiration

Sisäseinien valmistumisen myötä sisustusasiat ovat tosiaan pyörineet mielessä enemmänkin. Tietoa, fiiliskuvia ja vaihtoehtoja pyörii päässä paljon ja kohtuullisen järkevä tapa jäsentää ideakuvia yhteen on sosiaalisen median palvelu nimeltä Pinterest. Tuonne pystyy tägäämään kuvia mistä tahansa verkkosivustolta omien kategorioiden alle. Home decor-osion alle päivittyy aika hyvä määrä uusia ideakuvia päivittäin käyttäjiltä ympäri maailmaa, ja muista sosiaalisista medioista tuttujen kavereiden kuvavirtojen seuraaminen on helppoa. Muutamia hienoja oivalluksia tuolta on itsellekin tarttunut mukaan ja vanhat ajatukset ovat vahvistuneet, tässä muutama inspiraatiopoiminta:

Keittiöfiilistä

Source: calfinder.com via Päikky on Pinterest

Erilaiset puu/lehtiaiheiset tapetit ovat viime aikoina tuntuneet aika hauskoilta käytettäväksi näissä välitiloissa, koska kuviolla on aika luontainen jatkumo myös kaappien päälle.

Source: littlegreennotebook.blogspot.com via Päikky on Pinterest

Ruokailutilaan tullaan hankkimaan vihdoin uusi ruokapöytä ja sen päälle tulevilla lampuilla on aika iso merkitys myös visuaalisesti. Ohessa aika hauska lavoista rakennettu versio, joka ei kyllä ole kovin kätevä käytössä =)

Source: apartmenttherapy.com via Päikky on Pinterest

Hyvä esimerkki siitä, että tuolien ei tarvitse olla samaa sarjaa vaan nimenomaan niitä yhdistelemällä saa aika persoonallisen lopputuloksen. Näin ehkä nykyisiä tuoleja tuunaamalla saisi niitäkin kierrätettyä jatkokäyttöön, halutessaan.

Source: skonahem.com via Päikky on Pinterest

Makuuhuoneen fiilistä

Source: worthytips.com via Päikky on Pinterest

Makuuhuoneen takaseinään on varattu huomiotapetin mentävä kohta, pitäisi vain osata päättää, millaista tunnelmaa ja värimaailmaa sinne lähtee hakemaan ja miten sen täydentää petivaattein.

Source: decorpad.com via Päikky on Pinterest

Futonin tuunauskaan ei olisi hullumpi idea, tässä yksi idea pylvässägystä

WC-jatkokehitysidea

Source: google.com via Päikky on Pinterest

Kirjaston kirjahyllyideaa, in the spirit of tetris

Eteisen fiiliskuva

Lastenhuonetta

Source: pimpenco.nl via Päikky on Pinterest

Hauska sänkyidea, lapsi ei ainakaan pääse tippumaan tuolta yläpedistä helposti tai sängyn päällystä voi hyödyntää leikki/majatilana ihan uudella tapaa.

Source: keltainentalorannalla.blogspot.com via Päikky on Pinterest

Uskomaton tapetti Catalina Estradalta, tuollaista värimaailmaa kun uskaltaisi oikeasti käyttää. Inspiraatiota lisää osoitteessa http://catalinaestrada.bigcartel.com/

Source: ohdeedoh.com via Päikky on Pinterest

Toisaalta harmoonisella värimaailmalla voi antaa hyvän pohjan värikkäämmille sisustuselementeille tai luovalle materiaalien käytölle. Alemmassa kuvassa sadevesikourut ovat saaneet uuden käytön lasten lukunurkan rakentamisessa.

Source: sunshineontheinside.blogspot.com via Päikky on Pinterest

Lasten huoneen osalta tyttären nykyisen nukkumapaikan päälle on taiteiltu tällainen. Lisää tapettien jämäpalojen hyödynnystä käyttäviä ideoita voisi siis vielä metsästää.

Kategoria(t): Bonusraidat & sekoilu, Seinät, Sisustus, Taustaa Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: (P)interesting inspiration

  1. Marmeladi sanoo:

    Itsekin keksaisin äskettäin Pinterestin olevan aivan oivallinen paikka kaikille niille kuville joita tähän asti on yrittänyt tallennella koneelle, suosikkeihin, sinne tänne… Löytyypä itseltäni jopa paperiversiokin tällaisesta ideakirjasta. Nyt on aivan mahtava tapa säilöä ne jonnekin muualle kuin oman koneen muistiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s