Sananen raksablogeista

Rakentaminen on muuttunut tietoyhteiskunnan myötä. Se ei ole enää yksinäistä puurtamista vaan digitaalista tietojen, kokemusten ja epäonnistumisten jakamista. Tsemppaamista, myötäelämistä, nopeita kommentteja oman projektin ohessa. Valmistumisen vakoilua Facebookin päivityksissä.

Rakennusblogit ovat olleet itselleni henkireikä ja inspiraation lähde, ja monta kertaa uskottavampi faktatietojen lähde yksittäisten tuotteiden myyjiin verrattuna. Sain vihdoin listattua edes muutaman seuraamistamme blogeista tuonne sivun oikeaan palkkiin – blogrollin luomista pikkudaamin päiväuniaika ei tälläkäääään kertaa mahdollistanut. Mutta jos haluat poimia itseäsi inspiroivia raksablogeja niin piipahda Koti Lahelaan -blogissa selaamassa linkkilistoja. Tai hakeudu Facebookin Raksakimppa -ryhmän jäseneksi keskustelemaan aiheesta.

Aurinkoisen päivän kunniaksi muistan myös kiittää kaikkia niitä, jotka ovat jättäneet ja tulevat jättämään puumerkkinsä tähän blogiin tai kertovat tarinoita, joilla on vaikutus meidänkin tulevaan kotiimme. Cheers!

Kategoria(t): Bonusraidat & sekoilu, Taustaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s