Valulautoja ja Hii-Oppia!

Onhan se todellakin mukavaa kun tontilla tapahtuu. Eli tänään oli sitten B-talolla valuanturalautojen irroittelupäivä ja A-talolla ystävämme Neptun(us) näytti The Lohilammikolle, tai mitä siitä enää jäljellä oli, ns. taivaan merkit.Vai onko se tässä tapauksessa meren merkit?

Eilen siis B-talolla kävi betoni-auto ja tänään aamu aloitettiin sitten reippaalla liikunnalla, joka olisi helposti vetänyt vertoja jopa Crossfit Espoon kuntopiirille. Tämä treeni piti siis sisällään rautakangen aktiivista heiluttamista ja likaisten lautojen kasaan kantamista. Haasteelliseksi asian teki ystävämme Neptun(us) joka säännöllisesti näki tarpeelliseksi irroittaa poistoletkunsa ja täten aiheutti ikävää häiriötä suorittamisessa The Lohilammikossa kahlailun merkeissä.

Päivän piristys oli ehdottomasti kun ystävämme Hi-Up-auto kävi tontilla nostelemassa useita lavoja harkkoja B-talon montun pohjalle, huomenna alkavaa valamista helpottamaan. On kyllä pakko sanoa, että tässä tapauksessa kone kyllä voitti lihasvoiman noin 1000 – 0. Hi-Up nimittäin nosti harkkoja 13 lavallista alta tuntiin ja olen aika varma että käsipelillä kyseisten harkkojen siirtämiseen olisi tarvittu joitakin päiviä ja joitakin käsipareja omieni lisäksi. Oletettavasti huominen valu etenee hieman nopeammin nyt kun harkot ovat anturan välittömässä läheisyydessa.

Kaikenkaikkiaan täytyy todeta että asioiden fyysinen suorittaminen tontilla kivasti konkretisoi tätä raksahommaa. Ehkä tuonne harkkokasaan (ja The Lohilammikkoon) vielä joskus voi vaikka muuttaa.

Jukka/B-talo

Kategoria(t): Budjetin ylitys, Perustukset, Rakentaminen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Valulautoja ja Hii-Oppia!

  1. Julle sanoo:

    Eikö niitä harkkoja muurata, eikä valeta 🙂

  2. miehenpuolikkaat sanoo:

    No joo, voidaan niitä muuratakin.

    Tänään aloitettiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s