Vesisotaa Neptun(uks)en liittolaisena

Tontti A on jo pitkään ollut veden vallassa. Kesäkuussa kaivettu talopohjamme on suoraan sanoen näyttänyt siltä kuin Kevin Costner olisi rakentamassa uutta kuvauspaikkaa Waterworldille. Sitä en tiedä olisiko kyseessä kakkososa vai pelkästään uudelleen filmatisointi.

Itse en kyseisestä elokuvasta kuitenkaan niin hirveästi perusta joten päätin lähteä sotaan ja hankkia kovan kaliiberin liittolaisen. Yritin ensin saada Poseidonia liittymään joukkoihini, mutta ilmeisesti Kreikan tilanne on sen verran paha että paikallisella Vedenjumalallakin on parempaa tekemistä.

Sain häneltä kuitenkin yhteystiedot Neptun(uks)elle, joka on saman alan yrittäjiä Roomasta. Hinta oli sen verran halpa (Bauhaus) että kaupat syntyivät heti, tosin puutarhaletkua ja ilmastointiteippiä oli vielä Neptun(uks)en raiderilla. Ne sai onneksi viereisestä rautakaupasta ja sota pääsi kunnolla käyntiin.

Aamupäivällä viskasin laitteen monttuun ja vedenpumppaus pääsi todenteolla alkamaan. Positiivisena asiana voidaan sanoa että vedenpinta on päivän pumppauksen jälkeen laskenut jo kymmenellä sentillä. (Niin ja kiitos naapurille sähkön lainaamisesta). Ikävämpänä puolena voitaneen todeta että rikoin samalla moottorisahan.

Nyt ei auta kuin toivoa että sateita ei pariin päivään tule, jotta tuo meidän kiinteä savimonttu saadaan tyhjennettyä ja pohjatöitä päästään tekemään.  Tulosvetoa saa laittaa tulemaan siitä kauanko Bauhaussista hankittu pumppu kestää.

Kategoria(t): Käytännön asiat, Perustukset, Rakentaminen, Säästötoimenpiteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s