Glasshillin Schwarzeneggerit

Jo riittää piirustuspöytien ääressä istuskelu ja vessan kaakeleiden värien pähkäily. Takametsien Arnoldit pääsivät viimein tosihommiin ja hikoilemaan. Ensimmäiset hikipisarat ilmestyivät hauisten pintaan jo moottorisahaa kootessa, mutta ilman ohjeita siitäkin selvittiin. Ei kyse sentään niin monimutkaisesta asiasta ole, mitä nyt ketju meni aluksi väärinpäin. Onneksi J jaksoi samaan aikaan pullistella kädenväännön treenamiaan lihaksia ja kantoi selkä väärällään puita M:n leikkiessä uudella lelullaan.

Kohta jo terä oli oikein päin ja korvissa alkoi soida Maukka Perusjätkän sulosävelet terän upotessa yhä syvemmälle rungon syövereihin. Kostea kesäilta, moottorisahan katku ja lentävä puru. Parasta tähän asti.

Kyllä noita runkoja sen verran on kertynyt että niillä muutamat pihagrillaukset saa tulevina kesinä aikaiseksi. Ensimmäistä kertaa tuli sellainen tunne että ”perkele” ja sitä tunnetta tässä on odotettu jo pitkään. Ei tuota suunnittelutyötä ole miehille tehty, kyllä tällainen sopii ainakin allekirjoittaneelle paljon paremmin.

Huomenna luvassa lisää sahan sulosointuja ja säpinää Espoon metsissä.

Kategoria(t): Käytännön asiat, Rakentaminen, Tontti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s