Sisustusunelmia

Muutamme talon rakennusprojektin ajaksi vuokralle kahden asunnon loukun välttämiseksi. Väliaikaisen asunnon ongelma on aina se, ettei sen sisustukseen oikein malttaisi sijoittaa rahaa, mutta toisaalta arjen estetiikasta ei malttaisi olla vuotta erossa.

Vuokrakodin visuaalisuutta on aikas helppo muuttaa sisustustarrojen avulla – ne eivät jätä jälkiä seiniin, mutta tekevät helposti yleisnäkymästä oman näköisen. Valikoima on viimeisessä parissa vuodessa kasvanut hurjasti ja kotimaiset tarratalot kilpailevat ulkomaisten suosikkieni kanssa. Alla muutama poiminta tarroista, joita voisin vuokra-asuntomme ilostukseksi liimailla.

Sisustustarrat.fi

Suomalaisen verkkokaupan inspiraatio-osiosta löytyy oiva esimerkki siitä, että viimeistely on voimaa – tarran ja maalauksen yhdistelmä luo vahvan tunnelman.

Kuva: sisustustarrat.fi

Myös tarrojen käyttö ikkunassa kiehtoo – kaikkiin ikkunoihin verhoja ei oikeasti tarvita ja esimerkiksi keittiön ikkunassa ne usein vain blokkaavat turhaan valoa pois. Ikkunatarroilla saadaan luotua riittävä näkösuoja ja hauska ilme. Vaihtoehtoja löytyy hakusanalla ”Näkösuojatarrat”.

Kuva: sisustustarrat.fi

Kuva: smartia.fi

Maali-innovaatiot myös tarroina

Liitu- ja magneettimaalit ovat tuttuja sisustuslehtien sivuilta, mutta vuokrakämpän seiniin niitä ei välttämättä saa lähteä levittelemään. Tarraversiot tarjoavat tarvitseville kätevän välimallin. Tarjontaa löytyy ainakin Somanetin valikoimista:

Kuva: Somanet

Myös seinäkelloista löytyy tarraversiot – koneiston pysyessä samana on ulkoasu helppo pistää uusiksi, tällainen löytyi edellisen kämpän seinältä:

Kuva: smartia.fi

Persoonallisia vaihtoehtoja

Ulkomaisista tarrakaupoista suosikkini on ollut jo vuosia ranskalainen domestic.fr, josta löytyy tuntemattomien taiteilijoiden luomuksia, mutta myös suomalaisten Klaus Haapanieman ja Kustaa Saksin piirrustamia tarroja.

Kuva: Domestic.fr/Klaus Haapaniemi Deer

Muita Domesticin gallerian bongauksia:

Käytännön vinkki

Jaampa kanssanne myös käytännön vinkin, josta kaikki kunnia kuuluu miehelleni. Tappelin aikani sisustustarrojen kanssa, jotka eivät millään malttaneet kiinnittyä paikoilleen hieman karkeapintaisempaan maaliseinään. Mies kaivoi esiin hiustenkuivaimen ja kolmioviivottimen ja sulatteli tarroja miedolla lämmöllä tasoitelleen ilmakuplat ja irtonaisuudet pois. Suosittelen =)

Kategoria(t): Materiaalien valinta, Sisustus Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s